espai alfaro

cultura d’allò quotidià

A l’Espai Alfaro hi trobem dues col·leccions: La Col·lecció Alfaro Hofmann i la Col·lecció Andreu Alfaro.

La Col·lecció Alfaro Hofmann és una entitat privada dedicada a la mostra i divulgació dels seus fons sobre la cultura de l’objecte quotidià. Compta amb més de 5.000 peces, en la seua majoria electrodomèstics, dels que podem veure uns 400 a la sala d’exposicions permanent, amb els que es fa un recorregut cronològic a la història de l’electrodomèstics durant tot el segle XX.

També disposa d’una biblioteca especialitzada i d’una sala d’exposicions temporals on es realitzen mostres al voltant de la temática del disseny.

La Col·lecció Andreu Alfaro que podem visitar al Taller Alfaro és una acurada selecció del llegat de l’escultor, que inclou obres de les etapes més significatives de la seua trajectòria professional. A més, es pot gaudir d’algunes de les escultures de gran format i urbanes que va realitzar al llarg de la seua carrera i que s’exhibeixen en el pati exterior del Taller.

Els espais creats per Alfaro en la part exterior del museu en els que combina les seues obres són onírics, pareixeria doncs que entrarem en un somni, en un quadre de Chirico.

C/ Escultor Andreu Alfaro, 13, GODELLA

963 16 03 60

Horari

Exposicions permanents: Dimarts i Dijous amb cita previa de 16:00 a 18:30h
Exposicions temporals: De Dilluns a Dijous de 11:00 a 14:00 y de 16:30 a 18:30
Tancament: Tanquen la segona quincena de Juliol, Agost, y festius

Un tomb virtual